boeken

Wat een mooi en indrukwekkend boek is dit over de liefde! Ik heb het met veel plezier gelezen, me erdoor aan laten raken en ontroeren.
Marjon te Riele

Prachtig boek. Ik ben al volop herinneringen aan onze eerste ontmoeting aan het ophalen. Verborgen schatten!
Johan Merckx

boeken

 

EEN SCHAT AAN LIEFDE  (ITIP uitgeverij, 2e druk)

Een schat aan Liefde gaat over de schoonheid en mystiek van de liefdesrelatie.
De schat aan liefde die in de maalstroom van het dagelijks leven ver weg en soms verloren lijkt, maar die onder alles aanwezig blijft, klaar om opgedelfd te worden.

Op concrete en persoonlijke wijze worden in dit boek de schatten van de liefdesrelatie beschreven, waarmee je je relatie een boost kunt geven en tot bloei kunt brengen:
De vonk van de eerste ontmoeting, die de dynamiek en levendigheid steeds nieuwe impulsen kan geven. Sleur en patronen worden daarmee doorbroken.
De leerweg van de relatie, die je de kans biedt om jezelf en de ander diepgaand te leren kennen. Als je jezelf toestaat tot zelfinzicht te komen en te leren, omdat relaties nou eenmaal ingewikkeld zijn, houdt er veel strijd en frustratie op. 
En tot slot het mysterie van de liefde, er zal altijd iets ondoorgrondelijks en ongekends zijn in de liefde, dus ook in de ander. Dat toelaten kan leiden tot meer mededogen en overgave aan elkaar. Van afgescheidenheid naar eenheid.

Het boek staat vol relatietips en ervaringen van verschillende stellen, die ik heb mogen interviewen over hun eerste ontmoeting en de liefde. Ook staan er verschillende liefdesgedichten in en zwart-witportretten van fotograaf Erna Kuik. Het boek is vormgegeven door kunstenares Suzan van Lieshout.
 

Wil je meer informatie of het boek bekijken, ga dan naar de website

Boek bestellen
prijs € 19,90


Op verzoek kan ik een inhoudelijk verhaal houden over de liefde op huwelijksceremonies, geïnspireerd op mijn boek Een schat aan Liefde en het bruidspaar, lees verder.

 

Interview met Marthe over de totstandkoming van het boek, in het ITIP Magazine.