relatiecoaching

"We waren niet heel erg in crisis, maar de sessies bij Marthe bleken heel zinvol. Het heeft ons verrassende inzichten gegeven en onze relatie weer hernieuwde energie." 

relatiecoaching

Relatietherapie Amsterdam en Bergen

Ruim 25 jaar geef ik individuele begeleiding en relatietherapie, en ik beschouw het als een voorrecht en vaste waarde in mijn leven om dat te doen.
Naast mijn werkruimte in Bergen (nh), heb ik ook een werkplek in Amsterdam, waar jullie van harte welkom zijn.


Meestal wordt gedacht dat je pas in relatietherapie gaat als je in een relatiecrisis zit of al een tijd fikse huwelijksproblemen hebt. Dat kan uiteraard, maar hoeft niet. Mensen beseffen steeds meer dat een relatie ingewikkeld is, dat het sprookje van altijd maar gelukkig zijn en het doorgaand fijn hebben samen niet bestaat. Dat de perfecte partner niet bestaat. Twijfel, teleurstelling, strijd, onbegrip, sleur, onzekerheid, het hoort er allemaal bij en is een logisch onderdeel van een relatie. Daarom is onderhoud en aandacht zo belangrijk voor een gezonde relatie. 

Ik ben erop gericht om mensen weer in contact te brengen met waar ze ooit op zijn gevallen bij elkaar, de bron van hun liefde. Om van daaruit naar de conflicten, de onvrede en terugkerende patronen in hun relatie te kijken.

 

In de ontmoeting met een geliefde wordt een diepere laag aangeraakt, voorbij het denken en begrijpen. Ze biedt de mogelijkheid om boven jezelf uit te stijgen en op te gaan in de ander. Door je toe te vertrouwen en over te geven aan de ander, kun je worden opgenomen in iets gemeenschappelijks, wat verheffend is. Door de ander lief te hebben, word je herinnerd aan de grootste kracht in het universum: de Liefde, die alles in beweging zet. Zoals de liefde de stuwende kracht is, zo zit de liefdesrelatie ook vol beweging en dynamiek.
Uit: Een schat aan Liefde, Marthe van der Noordaa 


Een gesprek duurt 1.5 uur
Tarief: € 135 

Bij annuleren: tot een week van tevoren, kosteloos
daarna gewoon tarief


Het is ook mogelijk om direct in te schrijven op een traject van 6 gesprekken, zie: Relatiecoaching Traject.