coaching

Ik zoek
naar jou
in de kern
van mijn wezen
Rumi

coaching

Relatiecoaching
Een relatie is een uiting van liefde, maar hoe snel wordt het niet een samenlevingsvorm, waarin vaste patronen ontstaan en de vurige liefde steeds meer afzwakt?
Ook in het samen kinderen krijgen kan de praktische gang de overhand krijgen en kan het werkelijk samen zijn en genieten, naar de achtergrond verdwijnen.
Hoe krijg je weer contact met elkaar en met de bron van jullie liefde?
In het terugkeren naar wat je verlangt en wat je van daaruit in wil zetten in de relatie, doorbreek je vaste patronen. Het loslaten van vooropgezette ideeën en gewoontes, hangt ook samen met de ander echt te willen zien. We zijn allemaal aan verandering onderhevig en continu in ontwikkeling. Niets staat vast. Dat toelaten is spannend maar het maakt het ook levendig en wakkert de passie aan.
Ik ben erop gericht om mensen weer in contact te brengen met waar ze ooit op zijn gevallen bij elkaar, de bron van hun liefde. Om van daaruit naar de versluieringen en terugkerende patronen te kunnen kijken.

Ik ben 25 jaar getrouwd met Bas Klinkhamer en we hebben drie kinderen.
We zijn bereid in te zetten op de liefde tussen ons en daarnaar te leven. Humor heeft vanaf onze eerste ontmoeting een belangrijke rol gespeeld in onze relatie.Een gesprek duurt 1.5 uur
Tarief: € 125 excl. 21% btw
 

Ter ondersteuning en inspiratie kun je ook mijn boek 'Een schat aan Liefde' lezen