boeken

Wat een mooi en indrukwekkend boek is dit over de liefde! Ik heb het met veel plezier gelezen, me erdoor aan laten raken en ontroeren.
Marjon te Riele

Prachtig boek. Ik ben al volop herinneringen aan onze eerste ontmoeting aan het ophalen. Verborgen schatten!
Johan Merckx

boeken

 

EEN SCHAT AAN LIEFDE  (ITIP uitgeverij, 2e druk)

Een schat aan Liefde gaat over de schoonheid en mystiek van de liefdesrelatie. Over hoezeer je relatie je leven glans kan geven en doen schitteren. Er is veel te zeggen over de moeite en worsteling in een relatie, maar in dit boek staat de rijkdom op de voorgrond. De schat aan liefde die in de maalstroom van het dagelijks leven ver weg en soms verloren lijkt, maar die onder alles aanwezig blijft, klaar om opgedelfd te worden.

Op concrete en persoonlijke wijze worden de schatten van de liefdesrelatie beschreven, waarmee je je relatie tot volle bloei kunt brengen:
De vonk van de eerste ontmoeting, die de dynamiek en passie steeds nieuwe impulsen kan geven. De leerweg van de relatie, die je de kans biedt om jezelf en de ander diepgaand te leren kennen. En tot slot het mysterie van de liefde, de schat die leidt tot het opheffen van afgescheidenheid en hoe je door overgave aan de ander op kunt gaan in de eenheid.

Voor het boek heb ik verschillende stellen geïnterviewd over hun eerste ontmoeting en ervaringen rond de liefde. Veel mooie en ontroerende uitspraken mocht ik in het boek opnemen. Ook staan er verschillende liefdesgedichten in en zwart-witportretten van fotograaf Erna Kuik. Het boek is vormgegeven door kunstenares Suzan van Lieshout.
 

Wil je meer informatie of het boek bekijken, ga dan naar de website

Boek bestellen
prijs € 19,90


Voor wie dat wenst, houd ik een inhoudelijk verhaal over de liefde op huwelijksceremonies, geinspireerd op mijn boek Een schat aan Liefde en het bruidspaar, lees verder.

 

Interview met Marthe over de totstandkoming van het boek, in het ITIP Magazine.