relatiecoaching

 

 

 

"Ik gun iedere relatie zo'n coach. De sessies bij Marthe zijn vertrouwd, warm en helder. Marthe is in staat de juiste vragen te stellen. Het geeft inzicht in onze patronen, waardoor wij elkaar beter leren begrijpen en liefhebben."
 

 

relatiecoaching

Relatiecoaching

Een relatie is een uiting van liefde, maar hoe snel wordt het niet een samenlevingsvorm, waarin vaste patronen ontstaan en de vurige liefde steeds meer afzwakt?
De praktische dagelijkse gang kan de overhand krijgen en het werkelijk samen zijn en genieten kan daarmee steeds meer naar de achtergrond verdwijnen. 
Hoe krijg je weer contact met elkaar en met de bron van jullie liefde?
In het terugkeren naar wat je verlangt en wat je van daaruit in wil zetten in de relatie, doorbreek je vaste patronen. Het loslaten van vooropgezette ideeën en gewoontes, hangt ook samen met de ander echt willen zien. We zijn allemaal aan verandering onderhevig en continu in ontwikkeling. Niets staat vast. Dat toelaten is spannend maar het maakt het ook levendig en wakkert de passie aan.

Ik ben erop gericht om mensen weer in contact te brengen met waar ze ooit op zijn gevallen bij elkaar, de bron van hun liefde. Om van daaruit naar de versluieringen, conflicten en terugkerende patronen te kunnen kijken. 

Ik ben 28 jaar getrouwd met Bas Klinkhamer en we hebben drie kinderen. We zijn bereid in te zetten op de liefde tussen ons en daarnaar te leven. Humor heeft vanaf onze eerste ontmoeting een belangrijke rol gespeeld in onze relatie.


Een gesprek duurt 1.5 uur
Locatie: praktijk in Bergen (nh) en Amsterdam
Tarief: € 135 
Zoom tarief: € 115

Bij annuleren: tot een week van tevoren, kosteloos
daarna half tarief

Het is ook mogelijk om direct in te schrijven op een traject van 6 gesprekken, zie: Relatiecoaching Traject.
 

In mijn boek Een schat aan Liefde worden op concrete wijze de schatten van de liefdesrelatie beschreven, waarmee je je relatie een boost kunt geven en tot bloei kunt brengen. Het staat vol relatietips en ervaringen van verschillende stellen die ik heb geïnterviewd over hun eerste ontmoeting en de liefde. -lees meer-