groepen & lezingen

groepen & lezingen

Inspiratietraject voor relaties

Samen met mijn man Bas Klinkhamer, bied ik een traject aan van drie losse dagen voor mensen die gevoed en geïnspireerd willen worden in de liefde. Voor stellen die in elkaar willen investeren. Want de liefde in je relatie zorgt niet voor zichzelf maar behoeft aandacht en voeding. Anders gaat ze met haar schoonheid en subtiele trilling al snel verloren in het drukke dagelijks leven vol routine en gewoontes.

We zullen het boek ‘Een schat aan Liefde’ als inspiratiebron nemen, maar ook onze eigen relatie: hoe wij (29 jaar nu), de schatkamer van de liefde aanspreken in lastige tijden en hoe we de schittering van de liefde kunnen blijven ervaren.
 
Dag1: De schat van de eerste ontmoeting
Een dag waarop de dynamiek en passie in je relatie centraal staan. Door de schat van de eerste ontmoeting aan te spreken, kun je patronen doorbreken en de hartstocht in je relatie nieuwe impulsen geven.

Dag2: De schat van de leerweg
Door je eigen leerweg te omarmen, zul je minder afhankelijk zijn en minder projecteren op elkaar. Deze dag gaat over zelfinzicht en leren omgaan met de verschillen en (terugkerende) conflicten, als een mogelijkheid om het contact en de relatie te verdiepen.

Dag3: Het mysterie
In totale aanwezigheid en overgave zijn het mysterie en de schoonheid van de liefde te ervaren. Hoe doe je dat in de relatie? Hoe maak je contact met elkaars essentie, voorbij de vanzelfsprekende verschijningsvormen?


Locatie: De Ruimte, Weesperzijde 79a, Amsterdam
Data: zat 1 okt - vrij 4 nov - zat 26 nov 2016
van 10.30 uur – 16.00 uur
dit traject is vol, in het voorjaar 2018 bieden we het nogmaals aan
Inschrijven kan via: ITIP