coaching

Laat wat je ook doet
en wat ook verschijnt
gewoon zijn in zijn natuurlijke staat.
Dat is ware vrijheid.
Longchenpa

 

coaching

Individuele begeleiding
In mijn werkruimte te midden van de weilanden van Empe, en soms in hartje Amsterdam, geef ik individuele begeleiding en relatiecoaching. Ik doe dat nu ruim twintig jaar en beschouw het als een voorrecht en vaste waarde in mijn leven om dat te doen.

Er komt veel op je af in het dagelijkse leven. Voor je het weet word je geleefd en vergeet je waar het je eigenlijk om te doen was. Het is een kunst om te midden van alles, je diepere drijfveren en verlangens te blijven voelen. In mijn praktijk bied ik ruimte om daar in alle rust weer contact mee te krijgen. Ik help je om zicht te krijgen op terugkerende patronen en op wat voor wijze je ware aard is toegedekt door sluiers van emoties of gedachtes. In het onder ogen zien van hoe het werkelijk is, schep je ruimte en in die ruimte kan je weer vanuit vrijheid kijken naar jezelf en de situatie waar je inzit. Op die wijze kan de inspiratie terugkomen en zullen je keuzes vervullender zijn.


Sinds eind 2015 is mijn coachingspraktijk ook een aantal dagen per maand geopend in Amsterdam. Vraag gerust naar de mogelijkheden: contact.

 

Een gesprek duurt 1 uur
Tarief privé: € 75 excl. 21% btw
Tarief werk: € 125 - € 145 excl. 21% btw